Ford

Toppmodern maskinpark för bäst resultat

Vi är stolta över vår samling av toppmoderna maskiner som gör att vi kan utföra alla typer av bergarbete med effektivitet och säkerhet. Vi håller vår maskinpark i topptrim genom noggrant underhåll och ett strukturerat serviceprogram. Senaste tillskottet är vår borrigg Epiroc T35, som garanterar ännu bättre prestanda och resultat.

epiroc-smartroc-t35-mk-ll-hyttrigg

Epiroc

SmartROC T35 MK II - Hyttrigg

Vår största borrigg i maskinparken. Utrustad med Ljuddämpat borrtorn för projekt i känsliga miljöer och med komplett GPS system från L5 navigation. Systemet ger oss möjlighet att lägga in ritningar direkt i borriggen och skapa borrplaner i datorn. Maskinen är utrustad med den senaste och modernaste tekniken som finns på marknaden.

Epiroc FlexiROC T35 R

Epiroc

FlexiROC T35 R

Vår näst största borrigg i maskinparken. Utrustad med Ljuddämpat borrtorn för projekt i känsliga miljöer och med komplett GPS system från L5 navigation. Systemet ger oss möjlighet att lägga in ritningar direkt i borriggen och skapa borrplaner i datorn.

Epiroc FlexiROC T30 R

Epiroc

FlexiROC T30 R

Våra lättaste och smidigaste borriggar i maskinparken. Med kraftfull effekt och sin smidiga storlek passar maskinerna utmärkt för både små och stora projekt.
Utrustade med ljuddämpade borrtorn för minimalt buller och omgivningspåverkan i känsliga miljöer.

Atlas Copco FlexiROC T30 R

Epiroc

FlexiROC T30 R

Vår lättaste och smidigaste borrigg i maskinparken.
Perfekt för små och stora projekt i trånga miljöer.
Utrustad med slimmat borrtorn för borrning i trånga utrymme som nära husväggar, nära spontväggar och i trånga ledningsgravar.

YAMAMOTO HRB-1000-2

Hydraulisk bergspräckare

Yamamoto HRB-1000

Samtliga av våra hydrauliska bergspräckare är från den Japanska tillverkaren Yamamoto.
Yamamoto började utveckla sina hydrauliska spräckare redan år 1981. Med många års erfarenhet och noggrann produktutveckling har Yamamoto positionerat sig som den ledande tillverkaren inom hydraulisk spräckning av berg. Med deras kraftiga och välbyggda spräckare levererar dom hög spräckkraft för maximal produktion samtidigt som dom är otroligt tåliga och driftsäkra.Yamamoto HRB-1000 har en spräckkraft på hela 2250ton.

Ford

Ford

Ranger Pickup EX II

Specialanpassade för sprängarbasarna.
EX II klassade fordon för fullvärdiga och godkända ADR-transporter.

ford-transit

Ford

Transit Custom

Specialanpassade för borrvagnsoperatörerna. Utrustade med verktygsinredning från worksystem fullkittade med alla verktyg en borrigg kräver. Specialbyggda fack för enkel förvaring och hantering av borrstål.

Parkerad Atlas Copco XAS 88

Atlas Copco

XAS 88

Ljuddämpad diesel kompressor med högt lufttryck som är enkel att transportera och lyfta omkring på berget.

Kompressorn använder vi främst för att blåsa gammal sprängbotten där vi måste säkerställa att inget gammalt sprängämne så kallat “dola” finns kvar i berget när vi ska borra.

Kompressorn har också kapacitet att driva våra luftdrivna bergborrningsverktyg.

Kontakta oss redan idag

Du får säker hjälp hela vägen från offert till utfört uppdrag. Välkommen att höra av dig till oss.

Kpj logo

Vad gäller förfrågan?