Team KPJ

Västsveriges bästa bergarbetare

KPJ Bergarbeten AB är ett tryggt och hållbart val. Vi har en solid ekonomi och certifierad kvalitet. Vi har mångårig erfarenhet, en modern maskinpark och allt som krävs för att vara aktuella i stora upphandlingar för kommuner, industrier och entreprenadföretag. Det är vi ödmjukt tacksamma över.

Enkelt att vara kund hos oss

Som kund hos oss får du en ansvarig projektledare som lyssnar på dina behov, hittar rätt metod, planerar och leder jobbet. Du får tillgång till ett team behöriga och välutbildade bergarbetare som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Det innebär att du som kund kan vara trygg i att ditt projekt genomförs smidigt och professionellt från start till slut.

Vår filosofi är att alltid utvecklas och bli bättre – bäst.

Team KPJ

Bakom trygga bergssprängningar finns ett team professionella medarbetare som är såväl seriösa som trevliga. Det är vad som krävs för att få sätta på sig KPJ-tröjan och hälsas välkommen in i laget. Vi är ett sammansvetsat team som ställer upp för varandra och våra kunder.

Staff photo

Kevin Linner

VD / Sprängarbetsledare

070 - 600 33 72

[email protected]

Staff photo

Robin Rudqvist

Sprängarbetsledare

0761 71 85 82

[email protected]

Staff photo

Lenny Norling

Borrvagnsoperatör

Staff photo

Tim Olsén

Borrvagnsoperatör

Staff photo

Ronny Olsson

Sprängarbas

Staff photo

Lars Svensson

Borrvagnsoperatör / Sprängarbas

Staff photo

Tommy Hanzén

Borrvagnsoperatör

Staff photo

Magnus Gren

Spängarbas

Vill du bli en del av team KPJ?

Vi söker ständigt nya talanger till vårt team inom bergarbeten, oavsett tidigare erfarenhet och utbildning. Det viktigaste för oss är att du har ett brinnande intresse och engagemang att lära dig. Vi söker personer med hög arbetsmoral som är beredda att ta sig an utmaningar och vill vara en del av ett sammanhållet och stöttande team. Hör av dig till oss om du vill bli en del av vårt lag!

Kontakta oss redan idag

Du får säker hjälp hela vägen från offert till utfört uppdrag. Välkommen att höra av dig till oss.

Kpj logo

Vad gäller förfrågan?